Nog meer successen op RAD Gala Tilburg

Wat een luxe…. een concours op 6,5km afstand!

Als eerste mocht Teunke in de limietklasse regionaal. Helaas met inspannen brak het borsttuig… SHIT! geen reserve bij, gelukkig hele aardige mensen naast ons die direct een borsttuig tevoorschijn haalde en aan ons uitleende! Losrijden was er dus niet echt bij en zorgde voor wat spanning in de baan. Maar in een hele sterke groep wist Teunke knap 3e te worden!

Daarna mocht Oukje in een hele sterke deelnemersgroep… Maar die wist heel knap 4e te worden! Tot onze verbazing! Dit betekend dat ze haar eerste winstpunt voor het sportpredicaat tuigen heeft binnen gehaald. Wat zijn wij enorm trots op alles wat deze merrie al heeft bereikt.

Daarna mocht Teunke nog een keer aan start, dit keer in de damesklasse regionaal. Dit keer konden we wel losrijden en voelde Teunke beter! En dat liet ze ook zien, we mochten als 1e opstellen! Maar met overrijden was ze stiekem wel wat moe en verloren we iets in haar mooie front, over de benen bleef ze wel heel krachtig lopen! Helaas net als 2e geƫindigd, maar alsnog enorm blij mee!